Milyen sci-fi és fantasy könyvet vegyél? 5 könyv és 5 képregény ajánló a Könyvhétre

Itt az Ünnepi Könyvhét (június 13-16-ig, a Vörösmarty téren, rengeteg kiadói standdal), és az utóbbi időben egészen sok, engem érdeklő, izgalmas könyv jelent, jelenik meg, ezeket ajánlom most, hátha számotokra is szimpatikus lesz közülük néhány. Párat már olvastam, de van egy csomó cím, amelyeket a Könyvhéten fogok megvenni.


Ez csupán egy személyes ajánló, ezeken túl is rengeteg izgalmas sci-fi/fantasy könyv és képregény jelenik még meg, és simán lehet, hogy ott helyben bővül a listám. A címek alatt a kiadói webshop linkeken elolvasható a fülszöveg, és a kiadóknál, Könyvhéten beszerezhetőek.


A lista az aktuális hírlevelem online változataként itt megtekinthető:

https://markovicsbotond.substack.com/p/konyvheti-konyv-es-kepregenyajanlok



***

MARKOVICS BOTOND Zsoldos Péter- és Monolit-díjas science fiction író - korábban Brandon Hackett írói néven - az Agave kiadó szerzője, közgazdász.

Legutóbbi regényei: Felfalt kozmoszEldobható testek, a Xeno és az Isten gépei és más történetek mesterséges intelligenciákról, valamint Az időutazás napja.

Ha van kedved, kövess a Facebookon és az Instagramon, vagy a Threadsen is!

Ha új vagy itt, és érdekelnek a sci-fi regényeim, akkor olvasd el a Melyik Hackett-regényt olvassam posztot, hátha nyújt némi segítséget.